Yksityisopetus on hyvä tapa silloin, kun haluat lisätä helposti itsekuriasi aikaansaamisen tiellä, kysyä kysymyksiä sitä mukaan kun niitä syntyy, tai harjoitella ohjaajan kanssa, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

On paljon helpompaa aloittaa uusia asioita, jonkun sellaisen kanssa joka tietää mitä tulee tehdä. Tiedon jakaminen säästää elämästä jopa vuosia, sillä kaikkea ei tarvitse opiskella elämän kanssa itse. -Olen kuitenkin koonnut nettisivuilleni ja facebookin Silmäjoogan sisäpiiri- ryhmään kaikki ohjeet, joilla voit ottaa homman hallintaan itsenäisestikin, niin vain halutessasi.

Harjoittelu tekee kenet vain mestariksi, missä vain. Tarvitaan vain hieman motivaatiota, aikaa, rakkautta, rentoutumista ja harjoitusten tekemistä, jotta asioista tulee helposti elämäntapoja askareiden sijaan.

Teen yksityisopetuksen Skypen tai Zoomin välityksellä ja saat myös tallenteet itsellesi.

Tarjouksena minulla on 3 x 30 minuuttia ohjausta, naurettavan halpaan, 99€:n hintaan. -Varaa puheluihin kuitenkin mieluiten aina tunti elämästäsi, jotta aikaa jää myös keskustelulle. 

Yksityisohjaus mieluiten sarjoina, sillä aihe on laaja ja tutkimusten mukaan ihmisen olisi hyvä tehdä uutta tapaa minimissään 30 päivää.

Palvelut on mahdollista maksaa myös omilla luksustasoisilla tuotteillasi tai asioilla, joita yleensä ei rahalla saa.

Rakkaus voittaa rahan jokaisena vuoden päivänä.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai laittamalla viestiä osoitteeseen info @ eyeyoga.fi