Tassuterapia on uskomaton voimavara ihmisten elämässä, jotka eivät voi jostain syystä pitää omaa lemmikkiä. Koira on ihmisen muokkaama kotieläin ja ainoa laji, joka on tehty vain ihmisen palveluun. Kukaan ei voi olla ihmiselle niin täydellisen rakastava toveri, tai sopiva lemmikki, kuin koira voi.

Olen aina pitänyt koiriani mukana hoitotyössä, sekä antanut niiden ottaa tuntemattomiin kontaktia, molempien näin halutessaan, saaden todistaa lukuisia, ehkä jopa tuhansia kertoja, koiran läsnäolon aikaansaavan, parantavan ja mieltä nostattavan vaikutuksen.
Koiran rapsuttelu myös alentaa verenpainetta, sekä saa aikaan hymyn, joka kestää pitkään. Myös toki koira nauttii silminnähden ihmisten kanssa kohtaamisista.


Koiran kanssa on helppo olla aidosti oma itsensä, sillä koira ei koskaan tuomitse, muistele menneitä, ei syyttele, eikä siitä kovin helposti voi peilata omia, epämiellyttäviä puoliaan, sillä koira vain haluaa olla hetkessä ja todella rakastaa ihmistä. Koira voi monesti antaa ihmiselle sen, mitä he eivät ole ehkä koskaan muuten elämässään kokeneet.

Shiva rakastaa ihmisiä, erityisesti lapsia. Tassuterapia onkin tarkoitettu ja sovellettavissa ihan kaikille. Allergiat ovat ehkä ainut mahdollinen este tassuterapia-hoidolle.

Shivan ensi kohtaaminen lapsen kanssa, jolloin se varmaankin tajusi niiden olevan parasta mitä pieni-iso koira voi tietää.
Shiva Nalle taustalla, Viivi edustalla.

Shiva Nallen erikoisen upean luonteen ja suuren kokonsa vuoksi, tassuterapia soveltuu lähes kaikille, mutta erityisesti:

-koirapelkoisille
-mielenterveys- sekä päihdekuntoutujille
-vanhuksille ja vammautuneille
-yksinäisille ja masentuneille
-pienille lapsille, jotka haluavat retuuttaa ja riehua koiran kanssa, mutta myöskin heille, jotka haluavat saada kokemuksia rauhallisesta, lempeästä ja isosta koirasta.
-kehitysvammaisille
-orvoille lapsille


Huomioithan, että terapiahetket voidaan toteuttaa loistavasti myös ulkoilmassa, kaikissa ihmisten sietämissä sääolosuhteissa. Ryhmässä tai yksityisesti. Laitoksissa sekä kotona.

Vaikka tassuterapia onkin tarkoitettu kaikille, eivät kaikki koirat todellakaan ole tarkoitettuja tassuterapiaan.
Koira on sosiaalistettava, koulutettava ja kasvatettava kunnolla, jotta siihen voi luottaa kaikissa tilanteissa, ja silti vastuu on aina loppujen lopuksi omistajalla. Minulla on kuulunut perheeseeni koira 3-vuotiaasta saakka, olen hoitanut tuhansia koti- sekä löytökoiria ympäri maailmaa, viettäen usein ulkomaan matkoillanikin paljon aikaa kulkukoirien parissa, tai löytöeläin tarhoilla.

Eläimet, ja erityisesti koirat ovat yksinkertaisesti parasta seuraa minusta. -Ne ovat suorastaan taikaa ja olenkin kaikki omat koirani kasvattanut sillä periaatteella, että elämme vuorovaikutuksessa laumana, minun tottakai sanoen aina viimeisen sanan. Uskon, että koirani kasvattavat ja opettavat paljon myös minua, enkä pelkästään minä heitä.
Erityisesti Shiva rakastaa kaikkia, joten siksi se on valmiina aina kohtaamaan kaikenlaiset tapaukset. Toinen koirani Viivi on hylätty löytökoira Venäjältä, joka tekee terapia työtä myös, mutta vain tilanteissa, joissa katson sen olevan joko tarpeellista ja järkevää, että myös turvallista, sekä nautinnollista kaikille osapuolille.

Yhteisenä visiona palvella ainutlaatuisella ammattitaidolla, ilolla ja Suurella Sydämellä.

Hinnat alkaen 75€ / 60 minuuttia, plus matkakulut. Maximissaan voimme olla paikalla 6 tuntia.

Ota yhteyttä, kerro tilanteesta / paikasta johon meidät haluaisit ja kysy tarjousta!


Ota yhteyttä!