Seuraavat viikottaiset ryhmätunnit alkavat Helsingissä Syyskuussa!! 2.9 maanantaisin ja torstaisin klo 18:30 Silmäjoogaa Hakaniemen ympyrätalon apteekilla! 

Mukava mahdollisuus ottaa silmäjooga harjoitukset elämääsi stressittömästi, sekä monipuolisesti. Tulemalla yhdellekin tunnille, pääset mukaan silmäjoogan sisäpiiriin Facebookissa, josta voi saada lisä inspiraatiota omaan harjoitteluunsa, vaihtuvien postailuiden ja ryhmähengen kautta.

Harjoittelu on aina oma sisäinen projekti ja matka, jolle jokaista kannustan lähtemään rakkaudesta itseen, ja toivon, että se kantaisi mahdollisimman pitkälle itsenäisesti, vaikka kaikki voimmekin tukea ja auttaa toisiamme parhaalla mahdollisella tavalla. Jos yksinään harjoittelu ei juurikaan nappaa ohjattujen hetkien lisäksi, suosittelen ottamaan yksityistunteja kanssani! 🙂 <3

Jos et pääse tai halua tulla viikottaisille tunneille, niin

Haluatko järjestää itsellesi ja ystävillesi uniikin hyvinvointi hetken tai kokonaisen päivän laajalla, hyvinvointia lisäävällä ohjelmalla!?

Sinulla on mahdollisuus tilata minut ilahduttamaan hetkiänne,  sekä samalla opettamaan sinulle ja vähintään neljälle ystävällesi silmäjoogaa illanistujaisiin, työpaikalle, hyvinvointipäiviin, ihanille messuille, festareille tai vastaavaan. 

Kerää ryhmä hyvinvoinnista ja olotilansa optimoinnista kiinnostuneista ihmisistä ja pyydä minut paikalle.

Tulen pitämään haluamaasi tapahtumaan rentouttavan hetken, josta jää hyvä mieli pitkäksi aikaa. Varsinkin, jos olet halunnut eroon silmälaseistasi ja olet vastaanottavainen uuden oppimiselle , voi elämäsi hyvinkin muuttua pysyvästi.

Lähetä viestiä, ja mietitään lisää!

Rakastan juhlia ja myös niiden järjestämistä, joten voimme tehdä myös yhdessä mukavat naisten kotikutsut, toimiston virkistys ja tyhy- päivät, lasten kutsut jättikoiran kanssa, kaikenikäisten terveelliset juhlat tai mitä muuta sitten keksitäänkään! 🙂 Minulla on  myös mahdollisuus järjestää runsaampi sisältökokonaisuus yhteistyökumppanieni kanssa, jolloin sinä voit ottaa rennommin! 🙂

Ohjaan joskus myös aina ajottain ilmaisia Silmäjooga -hetkiä, vaihtelevissa paikoissa, sillä minulle on tärkeintä, että kaikki pääsevät harjoittelemaan, oli heidän rahatilanteensa millainen vain.

Seuraa siis somessa, liity sähköpostilistalle ja pysy ihmeessä kuulolla!

Myös Silmäjoogan sisäpiiri ryhmässä facebookissa ohjaan joskus tunteja! Siellä myös paljon muuta mukavaa ja inspiroivaa, aiheeseen liittyvää! Pääset liittymään ryhmään, ostamalla minkä vain tuotteen tai palvelun nettikaupastani! 🙂 <3


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai laittamalla viestiä osoitteeseen info @ eyeyoga.fi