Mitä jos voisit saada apua silmiesi ja näkökykysi erilaisiin haasteisiin, oppien samalla miten elää pehmeämmin joka päivä?

Tässä kahden päivän workshopissa käymme läpi teoriaa ja teemme tottakai myös yhden pidemmän, sekä useita lyhyempiä harjoituksia.

Silmäjooga on helpoimmillaan elämäntapa, kauneimmillaan rakkaudellista arkea ja vaikeimmillaankin se on laaja kirjo kokonaisvaltaista hyvinvointia lisääviä harjoituksia, jotka voivat parhaassa tapauksessa myös kirkastaa näkökykyä ja laajentaa kokonaiskuvaa elämästä.

Silmäjooga ei missään nimessä ole pelkkää silmien liikuttelua, vaan kokonaisvaltaisuuden kautta näkökyvyn hoitoa, jossa otetaan ihminen huomioon keho-mieli-sielu kokonaisuutena.
Silmät ovat sielun peili ja tärkeä osa meitä itseämme, eivät mikään erillinen yksikkönsä. Näkökyvyn tulisi kestää meillä läpi elämän, mutta silti meille opetetaan niin vähän sen huolehtimisesta.
Tämä uutuus menneisyydestä, perustuu tuhansia vuosia vanhaan tietoon, rakkauteen suurimpana tervehdyttäjänä, sekä joogaan elämäntapana.


Tervetuloa mukaan oppimaan miten voit pitää silmistäsi parempaa huolta luontaisin keinoin, joka päivä, kiireisessäkin arjessa.

Kun lähdet kotiin, tiedät hieman enemmän mikä ruoka tekee hyvää silmillesi, kuinka voit helposti rentouttaa ja ottaa silmiesi hyvinvoinnin huomioon joka päivä kiireisessäkin elämässä, ymmärrät luultavastikin enemmän joogan filosofiasta, sekä olet varmasti nauranut edes kerran…. 😉

Elämä on kaunein taiteen muotomme ja sitä me tässä workshopissa eniten juhlistamme.

Tämän viikonlopun hinta on 111€, johon kuuluu myös reikälasit, terveellinen välipala, sekä silmäjoogan sisäpiiri-ryhmä facebookissa.

Lunasta paikkasi kaupasta ja tule avoimin mielin mukaan. <3