sun

Maailman paras ohje ikinä.

 

Yksinkertaisesti: Kuuntele itseäsi, luottaen siihen, mitä todellinen itsesi sanoo. Kukaan muu ei voi koskaan tietää sinua paremmin, mikä sopii sinulle parhaiten. Ei todella. Ei koskaan.

Voimme aina inspiroitua ja agitoitua muista, mutta meidän omalla vastuulla on aina päätöksenteko, toiminta, sekä miten tilannetta tarkastelemme. Kaikilla meillä on hyviä ohjeita elämästä, jotka toimivat meille ja ehkäpä myös muille.

Mutta kuinka moni oikeasti on sanonut sinulle, että sinä tiedät kyllä kaikki vastaukset, joita ulkopuoleltasi etsitkin….? Kuinka monesti olet tavannut tälläisen ihmisen, joka ei vaadi mitään ulkopuoleltaan ja on siten niin lumoavan kaunis ja vapaa?

 

On meidän omalla vastuullamme tarkastella omia tunne lukkojamme, etsiä meitä itseämme eniten tyydyttäviä ratkaisuja, sekä pitää huolta omasta terveydestämme tai pyytää apua, jos emme tunne olevamme kykeneväisiä löytämään ratkaisuja itse, mutta silloinkin on meidän omalla vastuullamme noudattaa tai olla noudattamatta ohjeita. Itse tykkään eniten soveltaa muiden selvästi toimivia juttuja, itselleni toimivammaksi ja henkilökohtaisemmaksi.

 

Se, ettemme uskalla luottaa omaan sisäiseen ääneemme, tai pysty rakastamaan itseämme, jossei joku muu anna meille ensin arvostusta, ovat mielestäni suurimmat kansantautimme koskaan. Se johtuu varmasti kasvatuksesta, mutta myös siitä että kehomme on täynnä muiden mielipiteitä ja teollisuuden aikaansaamia myrkkyjä, joten ei ole todellakaan helppoa kuulla omaa sisäistä ääntään, tai välttämättä edes kertoa, mikä osa minussa nyt “puhuu”. Se aukeaa vain ajan kanssa ja harjoitellen.

 

Joten!! Istu itsesi kanssa alas ja tutustu todelliseen itseesi! Kuuntele kehoasi, sydäntäsi ja myös usko sen vahvuteen ja viisauteen!! Anna apinamielen väistyä ja rauhan astua olemukseesi. Ole läsnä ja tunnustele, mutta myös kyseenalaista terveellisesti kaikkea. Aina ei ole todellakaan helppoa tietää mihin luottaa…. Mutta vaikka elämässä olisi kuinka vaikeita päätöksiä tehtävänä tai pitkiä siltoja ylitettävänä, uskon täydesti, että hiljaisuuden rakkaudellisesta tilasta, nousee kaikki parhaat ratkaisut. <3 <3 

 

Systeemi yrittää hiljentää meidän sydämemme, tuputtamalla kehomme ja mielemme täyteen turhanpäiväistä roskaa, niin viihteen, koulutuksen, kuin ruuankin kautta. Ehkäpä juuri siksi, koska jokainen itseään täysin rakastava ja kuunteleva ihminen on suuri uhka koneistoa rakastavalle systeemille. Meillä kaikilla on luontainen tarve ja riippuvaisuus rakkaudesta, joten olemme usein valmiita tekemään sen eteen lähes mitä tahansa, vaikka meidän ei tarvitsisi… Jos vain kuuntelisimme ja uskoisimme itseämme, voisimme saavuttaa taijan omaisen elämän yhdellä tietoisuuden väläyksellä.

 

Me ihmiset olemme kuitenkin luoneet tämän alistaja-raiskaaja systeemin, myöntymällä ja sopeutumalla siihen. Laittamalla omat itsemme alas ja ottamalla muiden meille valmistaman persoonallisuuden ja elämän omaksemme, raiskaamme todellista ainoaa rikkauttamme; sieluamme ja sydäntämme. Eikä kukaan meistä todella halua olla osa sellaista elämää, jossa pelko, suru tai liika ehdottomuus vallitsevat, ei läheisillemme eikä itselleen, mutta miksi me silti yhä jossain määrin teemme jatkuvasti niin…?

Usko, että sinun elämässäsi, sinä todellakin olet pääosassa ja sinä tiedät parhaiten, miten elää sinulle Hyvää elämää. Sinun mielipiteesi ja onnellisuutesi on koko maailmalle oikeasti, ihan ok, mutta erityisesti se on sinulle, kaikista asioista tärkein. Usko, että se riittää, koska loppujen lopuksi, yhtään kenenkään muun mielipiteellä meistä, ei ole väliä, kuin itsellämme. 

Usko siis, että voit luottaa omaan sisäiseen ääneesi, joka aina kuiskaa hiljaa sydämessäsi kaikkien pelkojen ohi. Usko, että sinä todellakin pystyt saavuttamaan, luomaan ja kokemaan ihmeinä pidettäviä asioita, koska sinä jo itse olet upea ihme, koska olet täällä, koko universumin kokoinen aarre laatikko sisässäsi!! <3

 

Vaikka olen käynyt monissa paikoissa ympäri ämpäri, piti minunkin mennä takaisin Korsoon, jotta tämä ns. itsestään selvä asia lopulta meni luupäälle perille… ja silti aina joskus minäkin epäilen…. kai se on täysin inhimillästä…. 😉 <3 

Siitä iso kiitos myös rakkaalle ystävälle, Taru of Hearts:lle ja yhteisille retkille taskut tyhjinä, sydämet glitteriä pullollaan.

– Itä vantaa tosiaan kaiken antaa! <3 Arjesta juhlaa, se on varmaa! <3 😉 

 

Comments are closed.