yoga111

Miten lisätä silmäjoogaa joka päivään?

 

Miten ottaa silmäjooga helposti osaksi jokapäiväistä elämää?

Olen oppinut kokemuksen kautta, että jooga on paljon enemmän kuin vain asanoiden, eli joogaliikkeiden tekemistä.

Minulle jooga on hetkessä pysymistä, ja sellaisten asioiden tekemistä, jotka kehittävät minua tulemaan haluamakseni ihmiseksi ja auttavat minua tuntemaan ja näkemään itseni selvemmin, tuntemaan itseni yhdistyneeksi elämään, tai jopa auttamaan parantamaan henkisiä traumojani. -Eli jumalaisuuteeni yhdistymistä. Hengityksen kautta! 🙂

Minulle jooga ei ole liikuntamuoto, vaan se on enemmänkin hiljaisuudesta kumpuavaa juttelua todellisen itseni kanssa, joka on paljon suurempi ja kauniimpi, kuin persoonallisuuden mukanaan tuoma naamioni voisi ikinä koskaan olla. Se, meissä jokaisessa ihmisessä esiintyvä sisin on rauha, rakkaus, sekä ymmärrys.

Jooga on meditaatiota liikkeessä, joten se on totuutta itsestä. Se on kehon, mielen ja sielun hoitamista, fyysisen ja henkisen stressin poiston kautta. 🙂

Jooga on opettanut minulle paljon, mutta suurin oppi jonka olen saanut kokea, on syvä havainto siitä, kuinka tärkeä oma mielenrauhani on elämäni tyrskyissä.

Silmäjooga on pitämistä huolta kokonaisuudesta, johon kuuluu keho, mieli ja sielu.

Aivan niinkuin vanha sanontakin menee, “Silmät ovat sielun peili.” Se miten näemme maailman, kertoo hyvin paljon siitä, kuinka sitä katselemme. Silmät eivät ole suurin näköyksikkömme, vaan aivomme!

Jos siis haluamme tehokkaasti hoitaa jotain, on mielestäni viisaampaa ja jopa helpompaa keskittyä ennemminkin aina syihin kuin pelkkiin seuraamuksiin.

Voisin sanoa olevani hieman fiksusti laiska, joten tykkään tehdä montaa asiaa samaan aikaan, ottaa 2 askelta kerralla, tai tehdä asioista, joita teen, helppoja, nopeita ja minulle toimivia. Mielestäni on helpompaa ottaa jokin asia elämäntavaksi harjoittelun kautta, kuin vain harjoittaa jotain asioita niille tarkoitettuna aikana. Kaikki dieettejä joskus kokeilleet, ovat voineet huomata niiden toimimattomuuden pitkällä aikavälillä

Koko elämämme on joogastudio. Kaikki mitä matolla koet ja tajuat, olisi viisasta ottaa osaksi normaalia arkeakin. Sitä on mielestäni joogan taika.

Vaikka sinulla ei olisi mitään käsitystä joogasta, voit aloittaa elämäsi silmäjoogan parissa näillä muutamilla, normaaliin arkeen sovitettavien asioiden avulla.

 

Terveellisyydestä on tehtävä elämäntapa, jos haluaa saavuttaa kestäviä seuraamuksia.

 

Ensimmäiseksi, Ole ilman silmälaseja tai piilolinssejä. Kuinka voisit koskaan nähdä ilman silmälaseja, jos pidät niitä silmilläsi jatkuvasti ja jos et monipuolisesti käytä silmiäsi? Käytä silmälaseja vain silloin, kun se tuntuu välttämättömältä. Liikuta silmiäsi!

 

Rentouta mieli, keho, silmät ja kasvot. Myös silmän liikeharjoituksia tehdessä, rentoudu itse ensin, ettet ala liikuttaa jo väsyneitä silmiäsi, väsyneen kehon ja mielen kanssa. Yritä rentouttaa myös kasvosi, sekä keskittyä liikuttamaan pelkkiä silmiä. Jos huomaat naamasi lähtemään vääntöihin mukaan, pysähdy, hengitä ja jatka.

Räpyttely rentouttaa ja ravitsee silmiä kaikista keinoista helpoiten, nopeiten ja luonnollisimmin. Räpyttele aina paljon, katsoit mitä tahansa, tehden mitä tahansa, erityisesti lukiessa.

Jos et tunne itseäsi rentoutuneeksi, huomaa se, mutta älä turhaan hermostu tai yritä pakottaa sitä tulemaan, tai huomaat pian yrittäväsi kiivetä perse edellä puuhun. Hengitä, älä yritä, vaan ole! Kaikki tulee kyllä, kun aika on oikea.

 

Yritä vapautua myös turhasta hallinnan tarpeesta ja turhista odotuksista siitä, kuinka elämän tulisi olla, mitä ihmisten tulisi tehdä, tai miltä sinusta kuuluisi tuntua.

Yritä vapautua myös turhasta hallinnan tarpeesta ja turhista odotuksista siitä, kuinka elämän tulisi olla, mitä ihmisten tulisi tehdä, tai miltä sinusta kuuluisi tuntua.

Kipu kasvattaa ja pieni henkinen turpiinsaanti palauttaa kivasti maan pinnalle, ihan jokaisen. Voit aina kertoa mielipiteesi, mutta päätös on aina toisen.

 

Ole onnellinen. Aidosti, olosuhteista riippumatta. Jopa keskitysleirillä, ihminen voi löytää rauhan ja onnen. Aito onni ei koskaan voi tulla ulkopuolelta, vaan aina sisältämme, heijastuen ulkopuolelle.

Olen huomannut kun olen onnellinen, aika pysähtyy, sekä tunnen kuin leijuisin pilvissä. Päivät, jopa viikot saattavat kulua, ennenkuin herään onnen pikku kuplastani. Se tuntuu ihanalle, orgastiselle suorastaan. Jonkun mielestä se voisi olla todellisuuden ja vastuun pakoilua, mutta minulle se on nimenomaan oman todellisuuteni luomista ja tunteistani vastuun ottamista. Mitä karumpi ulkomaailma on, sitä enemmän vietän aikaa omassa paratiisissani.

Kiitollisuus elämästä ja siinä esiintyvistä siunauksista, on nopein tie onneen. Vaikka minulla ei ole paljoa, on se silti riittävästi. Olenhan elossa ja minulla on lämmin pesä, jonne käärityä joka yö. <3 Olen myös syönyt, tuntenut ja nauranut joka päivä, mikä on huippua myös. Minulla on aitoja ystäviä ja perhettä ympäri maailmaa, sekä viisautta käyttää jokaista ihmistä ja kokemusta opettajanani.

Voit aloittaa kiitollisuuden harjoittamisen niin pienestä tai suuresta, kuin haluat. Jokaiselta kuitenkin löytyy jotain hyvää elämästään, niin kauan kun olemme hengissä, ja kun niihin keskittyy, huomaa että elämä paranee koko ajan, melkeen kuin itsestään.

Elämän arvostusta lisää myös se, että havahdumme sen väliaikaisuuteen. On hyvä joskus miettiä, mitä tekisimme, jos tietäisimme kuolevamme pian. Muuttaisiko se ehkä jotain? Jos ei, hyvä niin, keep it up, jos kyllä, on ehkä aika zegata elämän standardit läpi. 🙂

 

Tunne yhteys luontoon, lapsiin, eläimiin, muihin ihmisiin, elämän energiaan, erityisesti itseesi, kehoosi ja silmiisi. Keho on suurimmaksi osaksi vettä, niinkuin silmätkin. Yritä tuntea silmiesi vetisyys, pehmeys ja elinvoimaisuus. Ne eivät ole meistä erillään oleva yksikkö, vaan osa meitä, johon voimme vaikuttaa ajatuksillamme ja olemuksellamme.

Silmät myös pyrkivät tekemään työnsä niin hyvin kuin ne siihen pystyvät, samoin kuin keuhkosi, sydämesi ja lihaksesi. Anna niille joskus niiden ansaitsemaa arvostusta ja huomaa niiden yhteenkuuluvaisuus kanssasi.

 

Haaveile ja visualisoi siitä millaista elämäsi voisi olla ja millaista se olisi jos kaikki olisi mahdollista.

Haaveilu on tärkeää mielikuvitukselle, sillä se aktivoi aivoja toimimaan tehokkaammin, se lisää onnellisuuttasi, sekä lujittaa uskoa tulevaisuuteesi. Haaveilu ei todellakaan ole turhaa, vaan jopa terveellistä fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnillemme. Aivot eivät ymmärrä mielikuvituksen ja todellisuuden eroa, joten voit syöttää itsellesi ihan mitä haluat – niin hyvässä kuin pahassa. 😉

 

Meditoi liikkeessä. Pyri olemaan läsnä kaikessa mitä teet. Keskity hetkeen kun kävelet, juokset, tiskaat, peseydyt, kokkaat, rakastelet, siivoat, ajat autolla, teet työtäsi, olet läheistesi kanssa yms. Meditointi on pysähtymistä, sekä itsensä ja ympäristön arvostelematonta tarkkailua. Se on läsnäoloa, eikä ajatuksissa pyörimistä.

Meditointi on ainoa asia, joka ottaa aivot huomioon kokonaisuutena. Siihen ei pysty mikään muu harjoitus, ei musiikin soitto, ei mikään taiteen muoto, kirjoitus tms…

Meditoi hiljaisuudessa. Hiljaisuus meditaatio on sekä helppoa, että erittäin vaikeaa samaan aikaan. Meditointi auttaa kääntymään sisäänpäin, sekä kuulemaan henkilön omakohtaiset mielipiteet, sekä tunteet.

Meditaatio kertoo sinulle kuka olet nyt, ei kuka olit tai tulet olemaan. Se on yksinkertaisesti hengitykseen keskittymistä, sekä mielen liikkeiden havainnoimista, niihin kuitenkaan kiinnittymästä.

Tutkijoiden mukaan ihmisellä on noin 60 000 ajatusta päivässä. Se on hirveä määrä energiaa ja aikaa olla jossain muualla, kuin täällä, tässä ja nyt. Tuollaiselle turhalle ajankäytölle on erittäin terveellistää haistattaa paskan vitut aina välillä! 

 

Tee jooga harjoituksesi. Edes 15 minuuttia päivässä joogamatolla voi tehdä ihmeitä, mutta sinun on tehtävä se!! 🙂 Kun myös harjoittelet yksin, tulet ajan kanssa huomaamaan, ettet tarvitse ketään muuta ohjaamaan sinua elämäsi tai edes jooga harjoituksesi läpi.

Joogassa tärkeintä on että harjoitus tapahtuu, ei niinkään se mitä se pitää sisällään.

 

Tarkkaile mieltä. “Mieli on hyvä renki, mutta huono johtaja”

Mieli yrittää aina tunkea nenänsä joka asiaan. Huomaa mitä se sinulle kertoo ja kuinka puhut itsellesi. Olemme sellaisia, kuin mielessämme olemme. Se, miten puhumme itsellemme ja muille, kertoo meistä enemmän kuin osaamme kuvitellakaan.

Mieli on yksi isoimmista liikuttavasta voimistamme, joka antaa motivaation tekoihimme. Se, miten ajattelemme,  antaa meille tavan myös toimia, sekä vastata ympäristön virikkeisiin.

Suurin osa ajatuksistamme ovat valheita, jotka tulevat alitajunnastamme, joka on ohjelmoitunut jo ennen kouluikäämme. Useimmiten tarkastelemme siis maailmaa lapsen silmin, emme suinkaan realistisesti. Tämä on minusta erittäin huojentavaa tietää.

Kun tunnet itsesi negatiiviseksi, tarkkaile mieltä ja huomaa etteivät ajatuksesi ole osa sinua, vaan ne kulkevat lävitsesi kuin tuuli hiuksissa. Älä turhaan takerru niihin, mutta älä myöskään yritä tukahduttaa niitä. Anna niiden tulla esiin ja purkautua. Tämä on totta myös positiivisissa ajatuksissa.

Olen huomannut, että ainoaa oikeaa omaisuuttamme, ovat ajatuksemme. Kun muutat puheitasi, muutat ajatuksiasi, jota kautta muutat tunteitasi ja tekojasi ja sitä kautta ympäröivää maailmaasi.

 

Keskity yksityiskohtiin. Mitä ikinä katsotkin, keskity siihen. Yritä nähdä katselemasi asiat niinkuin ne ovat, turhaan niitä arvostelematta. Kaikki ympärillämme on täynnä upeita yksityiskohtia. Opettele todella näkemään asiat ympärilläsi, äläkä vain katso niitä. Huomaa kaiken kauneus ja ainutlaatuisuus. Ja muista räpytellä samalla!

Yksityiskohtiin keskittyminen laittaa myös silmälihaksesi töihin luontaisella tavalla.

 

Tee omia positiivisia affirmaatioita. Se mitä itsellemme toistelemme, tulee todellisuuteemme. Et ehkä usko kaikkea mitä näet, mutta tulet näkemään kaiken mihin uskot. Affirmaatiot voivat olla erittäin voimakkaita ja antaa meille hetkessä hyvän mielen, lisää itseluottamusta, uskoa hyvään, sekä saamaan meidät rennoksi hetkessä.

”Kiitos, että silmäni ja näkökykyni kirkastuvat joka päivä. Olen rakastettava juuri tälläisenä kuin olen, vaikka en koskaan tekisi yhtään mitään. Ansaitsen hyvää. Olen arvokas. Kiitos terveydestä ja mielenrauhasta….” yms. Keksi hyviä omia! 🙂

Kun lähden jonnekin, odotan yleensä hyviä seuraamuksia, ja tiedän, että olen ystävien seurassa. Joka päivä voi olla kuin seikkailu, jos vain annamme sille mahdollisuuden. Arkiset asiat ja tuhoisat tapahtumat voivat olla erittäin voimaannuttavia, jos otamme ne niiden ansaitsemassa arvostuksessa vastaan.

 

Korvaa negatiiviset tunteet positiivisiin. Kun tunnet ahdistusta, surua, masennusta, laiskuutta tms, ajattele hetki jotain täysin päinvastaista. Palauta mieleesi jokin tapahtuma, jolloin olit erittäin energinen, rento, onnellinen yms. Vaikka olisitkin tuntenut itsesi hyväksi vain hetken, palauta se mieleesi uudestaan aina tarvittaessa ja katso mitä tapahtuu…

Puhdista kroppaasi. Ympäristön saasteet, heikko ravinto, stressi,  yms kuormittavat elimistöä huomattavasti. Fluori, aspartaami ja muut hermomyrkyt ovat joillekin arkipäivää, sillä niitä on piilotettu hyvin moneen paikkaan, sekä niiden vaarallisuudesta ei ole monilla tietoakaan…

Kokeile joskus mehupaastoa, se on erittäin virkistävä ja voimaannuttava kokemus. Älä kuitenkaan ryhdy siihen tutustumatta aiheeseen etukäteen tai lähde suorittamaan sitä omin päin, jos et ole perusterve, tai olet jonkin lääkityksen alaisena.

Puhdas, alkaalinen keho ei myöskään sairastu helpolla, sillä pöpöillä ei ole paikkaa missä elää. Paastolla on hoidettu reumaa, syöpää, sekä muita autoimmuunisairauksia, diabetestä, masennusta yms… ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu. <3

 

Tee selästäsi vahva ja joustava. Tuntuu hyvältä olla vahva, mutta vielä paremmalta tuntuu olla terve. Selkä on fyysisyytemme kasassa pitävä voima. Vahva, terve selkä on välttämätön hyvälle verenkierrolle, rennoille hartioille, sekä silmien riittävälle hapensaannille. Suora, terve selkä myös kantaa pään kauniisti ja tekee ihmisestä kuninkaallisen oloisen, kauniin ilmestyksen.

Liikunta myös itsessään, lisää solujen hapensaantia, verenkierron vilkastumisen, luonnollisena seurauksena.

 

Tee aurinko meditaatiota. Aurinkoon katsominen on ikuisuuksia vanha, monissa eri kulttuureissa esiintyvä parannuskeino. Se tulee tehdä varoen, tiedostaen, joko auringon noustessa tai laskiessa.

Aloita noin 10stä sekunnista ja lisää joka kerralla 10 sekuntia. Usko siihen, että auringonvalo on hyväksi sinulle. Kun lopetat sen katsomisen, sulje silmäsi, käänny poispäin ja avaa silmäsi räpytellen. Pitkän aikavälin harjoittelulla, voit katsoa aurinkoa maximissaan tunnin kerrallaan. Ei koskaan enempää, eikä koskaan muina aikoina, kuin auringon noustessa ja laskiessa.

Päiväsaikaan voit tehdä aurinko meditaatiota silmät kiinni.

Älä koskaan katso suoraan kohti auringon valoa päivällä, se on erittäin vaarallista silmillesi!!!  Ime universaalia energiaa itseesi jota aurinko meille kaikille tarjoaa.

 

Käytä luonnollisia valoja. Kynttilöitä, auringonvaloa, himalajan suolalamppua, takkatulta yms.

Ole siellä, missä rakkaus on. Ympäröi itsesi rakastavilla ihmisillä, joista saat inspiraatiota, jotka hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet, sekä auttavat sinua kasvamaan täyteet potentiaaliisi. Tulemme 5n läheisimmän ihmisen keskiarvoksi, joten valitse seurasi huolella.

 

 

Ole rakkaus. Myötätunto on korkein rakkauden muoto ja uskon, että sen saavuttamiseen tarvitaan meditaatiota, sekä omakohtaista kokemusta tai tajunnan laajentavia ymmärryksen hetkiä.

Yritä ymmärtää kanssa eläjiäsi. Älä tuomitse, sillä et voi ikinä tietää mitä toinen ihminen käy parhaillaan läpi, mitkä ovat hänen motiviinsa, tunteensa ja ajatuksensa. Kukaan ei ole pohjimmiltaan paha, mutta elämän tuoma harjoittelu muuttaa ihmisluonteen suuntaan jos toiseen.

”kiehuva vesi pehmentää potun ja kovettaa munan. Homma ei riipu olosuhteista, vaan siitä mistä sinut on tehty!  Lopeta turha spedeily ja liika itsekkyys! 🙂

Tee rajat itsellesi ja muille, miten kohdella sinua. Älä ole heittopussi tai suostu aina jäämään viimeiseksi, jos et sitä halua. Ihminen syntyy rakastajaksi, mutta joskus ympäristö voi muokata meitä toiseen suuntaan. Ole itse esimerkki sisäisestä ilosta ja valostasi! 🙂

“Jos pidät kukasta, poimit sen matkaasi, mutta jos rakastat sitä, annat sen kukkia, ja olla oma itsensä.” Miten voisit oikeasti rakastaa kukkasta, jos kerran poimit sen kuolemaan kotiisi”?   

Tee sitä mitä rakastat, rakasta sitä mitä teet ja anna kaikkien kukkien kukkia rauhassa.

Älä myöskään turhaan kuuntele muiden mielipiteitä tai vertaile itseäsi muihin, vaan ole rohkeasti oma itsesi, sillä ”On elämäsi lyhyt, se pian tulee taakse jäämään, vaan kaiken jonka rakkaudesta teet, tulee ikuisesti elämään.”

Siunaa sisäistä ihanaa friikkiäsi ja päästä itsesi vapaaksi mielesi asettamista rajoituksista.

 

Anteeksianna kaikille. Vanhemmillesi, lapsillesi, koulun kiusaajille, jotka hakkas ja nöyryytti sua kaikkien edessä, pomollesi joka ei ymmärrä arvoasi, kadulla tapaamillesi kusipäille, jotka potki koiraasi, opettajille, ex rakastajillesi, varkaille, jotka oli ennen ystäviäsi, sovinisteille, yhteiskunnalle ja virkamiehille, lapsi vihaajille ja koko ihmiskunnalle, ihan kaikille.

Viha ja katkeruus syövät vain kantajaansa. Se ei voi satuttaa ketään niin paljon kuin sinua, joten anna anteeksi itsesi vuoksi.

Anteeksianto ei tarkoita että hyväksyisit toisen loukkaavat teot, vaan se tarkoittaa tuskasta irti päästämistä ja itsensä vapauttamista.

Kiinalaisen lääketieteen mukaan negatiiviset tunteet varastoituvat maksaan. Sen mukaan myös maksa ja silmät ovat suorassa yhteydessä, aivan niinkuin esimerkiksi iho ja suolistokin…. Puhdista sydämesi, puhdista maksasi ja lisää silmiisi eloa. Kaikki on yhteydessä, kehossa ja mielessä.

 

Pimeys. Pimeys on luonnollisempaa täällä ihanassa Pohjolassa kuin valous, joten miksei käytettäisi hyväksi sitä mitä meillä on? 🙂

Ole joskus pimeydessä ja hämärässä, älä aina laita valoja päälle. Silmät tottuu melkoisen nopeasti pimeyteen ja alkaa näkemään paremmin. Jos et näe mitään, voit ottaa turvallisemmin ja vain tuijottaa sinne pimeyteen, hengittää sitä sisääsi ja kuvitella että jokaisella ulos hengityksellä tuot valoa sisältäsi pimeyteen.

Myös pimeyden visualisointi on yksi tärkeimmistä silmäjooga harjoituksista. Mitä enemmän näet pimeyttä, sitä rennommat ovat näköhermosi. Pimeyden visualisointi tulee tehdä rentoutuneen selän kanssa, joten voit tehdä sitä helposti aamulla herättyäsi, tai asana harjoituksesi aikana.

Hiero käsiäsi yhteen ja laita ne kevyesti silmien päälle, laittamatta koskaan painetta kasvoihisi. Jos kätesi väsyvät, voit nojata kyynärpäilläsi lantioon, ei koskaan kämmenistä kasvoihin. Jokaisella sisäänhengityksellä, huomaa kuinka pimeys kasvaa ja syvenee. Pyri aina näkemään tummempaa pimeyttä ja syvemmälle siihen.

 

Älä ota muiden reppuja kantaaksesi. Voimme olla ystäviemme tukena kun he tarvitsevat sitä, mutta se ei tarkoita menemistä masennukseen heidän kanssaan. Se ei palvele ketään, päinvastoin.

Kaikilla meillä on omat huolemme, kuuntele ja ole läsnä kun sinua tarvitaan, mutta opettele kantamaan vain oma lastisi.

 

Ota vastuu itsestäsi. Totuus on, ettei kukaan muu luo todellisuuttamme, kuin me itse. Omista tunteesi, ajatuksesi ja elämäsi tapahtumat. Vastuu sanoistamme on aina meillä, mutta myös se, miten kuulemaamme suhtaudumme.

Kukaan muu ei ole vastuussa tunteistamme, sanoistamme, tekemisistämme tai tekemättä jättämisistämme. Kasva aikuiseksi ja ota vastuu itsestäsi.

Lue. Paljon. Ilman silmälaseja, sekä räpyttele paljon. Yritä keskittyä räpyttelemään silmiäsi noin 5-10 kertaa minuutissa. Se rentouttaa ja kosteuttaa silmiäsi.

Aluksi saattaa tuntua, ettet näe mitään, tai tunnet jopa kipua silmissäsi. Räpyttele, hengitä, rentoudu, ja lue lisää.

Lukeminen aktivoi aivoja, sekä lisää mielikuvitustamme, ja tietämystämme. Älä koskaan kuitenkaan niele mitään mitä luet sellaisenaan, vaan arvioi ja ajattele aina itse mihin uskot. 🙂

 

Syö hyvin. Enimmäkseen vihreitä kasviksia. Hyvät öljyt on mahtava juttu, kuten, kookos, hamppu, auringonkukka, camelina, avokadot, pähkinät, yms… keho ja varsinkin aivot himoitsee niitä. Hedelmät, erityisesti sitrus hedelmät toimii, marjat, villi kala ja munat (ei välttämätöntä, omegat ja a-vitamiini myös muissa ruuissa, kuten pellavansiemen oljyssä, sekä mustaherukan siemenöljyssä)

kokojyvätuotteet kuten quinoa, ruskea riisi (ja täysjyvä leivät, sekä pastat.)

Gluteiini, maitotuotteet, sokeri, tai light tuotteet eivät ole hyväksi kenellekään ja niitä tulisi syödä minimaalisesti. Mieti mielummin mitä voisit lisätä lautasellesi, kuin mitä voisit ottaa siitä pois. Kun kiellämme itseltämme jotain, kahlitsemme mielemme siihen.

Älä stressaa liikaa siitä mitä syöt, mutta pysähdy hetkeksi miettimään mistä ruokasi on tullut, miltä se maistuu ja mitä se aikaansaa kehossamme. Se, mitä ajattelet ruuastasi on ehkä jopa tärkeämpää kuin se, mitä satut syömään.

Olemme yhtä terveitä kuin solut elimistössämme.

 

Juo puhtaasti. Lähdevesi, alkaalisoitu vesi, kotitekoiset (viher)mehut, supersmoothiet, vihreä- ja rooboistee.

 

Viimeiseksi, muttei todellakaan vähäisimmäksi, pyri aina juhlimaan ja rakastamaan elämää, sekä luottamaan itseesi ja matkaasi. Emme koskaan voi varmaksi tietää mitä elämä tuo, mutta voimme aina vaikuttaa siihen, miten siihen suhtaudumme.

Minä uskon, että ainoa oikea tehtävämme on elää hyvin itsellemme ja sitä kautta muille. Se miten kohtelemme muita, kertoo siitä, kuinka suhtaudumme itseemme.

Emme ole kenellekään mitään velkaa. Kukaan ei myöskään ole velkaa meille sen vertaa, että käyttäytyisi haluamallamme tavalla. Jos et voi sietää jotain ihmisiä elämässäsi, ota välimatkaa, älä jää tuleen makaamaan, vaan ole oman onnesi herra.

Sano paskanvitut kaikelle mikä ei palvele sinua. Kokeile! se on tosi vapauttavaa!!  Paskanvitut mä alan muille elämään, paskanvitut draamasta jota muut yrittää tuputtaa, paskanvitut vihalle ja peloille. Minulle ainakin on toiminut tää tosi hyvin, ei mee kauaa kun on taas super hyvä mieli.

Paljon mielenrauhaa sekä kivoja juttuja elämääsi.

 

Comments are closed.