meditaatio frog

Meditointia arkeen.

 

Haluaisitko helpottaa elämääsi ja lisätä meditointia arkeen? Meditaation hyödyistä ollaan yleisellä tasolla kokoajan enemmän ja enemmän tietoisia ja uusia tutkimustuloksia sen erikoislaatuisista ja positiivisista, fysiologisista vaikutuksista tulee ilmi jatkuvasti. Mahtava juttu!

Meditaation on todistettu olevan ainoa asia, joka ottaa aivot kokonaisuutena huomioon. Se on yksinkertaisuudessaan hengitykseen keskittymistä, sekä itsensä ja ympäristönsä tietoista, arvostelematonta tarkkailua. Meditaatio näyttää sinulle kuka olet tällä hetkellä, ei kuka olit eilen tai kuka tulet olemaan.

Meditointi rentouttaa aivoja kaikista keinoista tehokkaiten, ottaen ne kokonaisuutena huomioon ja lisää myös harmaan alueen syntyä. Harmaa alue on välttämätöntä, jotta voimme ottaa muut empaattisesti huomioon. Myös stressi on usein vain mielen luoma illuusio ja saa meidät helposti pois nykyhetkestä.

Tietysti aivot ovat erittäin monimutkainen kokonaisuus, joihin vaikuttaa oikeastaan kaikki elämässämme tapahtuneet asiat. Uskon ihmisen luonteeseen ja itsekuvaan vaikuttavan eniten 3 asiaa: geenit, kasvu- ja elinympäristö, sekä ruokavalio.

 

Meditaatio mahdollistaa myös joidenkin ihmisten yliluonnollisilta vaikuttavat kyvyt. Kaikki johtuu uskoakseni mielen, eli aivojen harjoittamisesta ja rentouttamisesta. Meillä jokaisella on lähes samat mahdollisuudet. On aina meistä itestämme kiinni, löytää kätketyt voimamme ja taitomme.

Kun päätät että päivästäsi tulee hyvä, siitä myös tulee sitä. Jos taas valitset jonkin toisen tien, päädyt toisenlaiseen loppuratkaisuunkin. Hyvinvointisi kannalta on tärkeää olla täysin tietoisesti tässä hetkessä ja odottaa hyviä seuraamuksia.

Positiivisten asioiden huomaaminen heti aamusta, voi auttaa sinua viettämään mukavamman päivän helpommin.

Uskon, että kun ihminen kerran oppii jonkin ajatusjärjestelmän, hän alkaa elää sen mukaan ja pian myös opettaa sitä eteenpäin omalla esimerkillään.

Voit aina ohjelmoida itsesi uudelleen. -Huojentavaa, mutta myös hieman pelottavaa, on ottaa vastuu omasta elämästään, kaikista tunteistaan, ajatuksistaan ja teoistaan.

Tutkijoiden mukaan ihminen ajattelee keskimäärin 60 000 ajatusta päivässä! Se on hirveä määrä kaikenlaista tietoa ja ärsykettä aivoillemme. Ympäristömme on usein hälyinen ja infoa tulee joka tuutista täydellä teholla. On tv:t , internet, muut ihmiset, kaupungin hälinät yms. Uskon että kaikista suurin maailman sairastuttajista on ihmisten erkaantuminen itsestään ja sitä kautta myös toisistaan ja luonnosta. 

Vaikka hiljentyisit vain muutamiksi minuuteiksi päivittäin, on se aina tyhjää parempi. Myös, jos tunnet ja käytät jotain tehokkaita tekniikoita, kuten visualisointia hyväksesi voi muutamien minuuttien teho meditaatio olla jopa parin tunnin hiljaisuutta huomattavasti parempi vaihtoehto.

Mieti esimerkiksi sirkuksen trapetsitaiteilijoita, jotka heittelevät toisiaan ilmassa ja tekevät uskomattomia hyppyjä, luottaen täysin toisiinsa ja itseensä. Jos he päästäisivät mielensä hajateille kesken esityksen, en usko heidän pystyvän vaativiin ja vaarallisiin temppuihinsa. Sekunnin viive voi viedä hengen…

Ole siis läsnä ja tiedä minne olet menossa, niin huomaat helpommin mihin suuntaan sinun tulee kulkea…

”Luopumalla kaikesta, voit saada kaiken.

Yllättävän moni ehkä ajattelee, että meditaatiota on vain, kun pystyt pysähtymään täydellisesti, tai kun makaat haaveillen sängylläsi ja luot uusia elämänkuvia tai istut hiljaa tuolillasi, lentäen mielessäsi avaruuden halki ja takaisin, unohtaen kaiken muun. Täydellinen hiljaisuus ja silmien sulkeminen toki auttavat sinua pysähtymään ja huomaamaan helpommin mielesi turhuudet ja vartalosi viestit, vähentämään äkäisyyttäsi, tai kuulemaan paremmin vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä ja voit harrastaa tietoista läsnäoloa missä ja milloin vain.

Voit nauttia meditaatiosta ja aivojesi täydellisestä levähdyksestä myös keskellä normaaleja arjen askareitasi. Ethän mitenkään voi esimerkiksi istua koko päivää, se ei ole lähelläkään luonnollista. Nouse ylös, nauti hetkestä ja liiku ilman ajatusta. Joogakin on meditaatiota liikkeessä.

Listasin muutamia arkisia askareita, jotta voisit mahduttaa meditaation jollain tapaa, edes hetkeksi, jokaiseen päivääsi. Kun keskityt tietoisesti elämäsi hetkiin, etkä poikkoile sinne tänne pääsi sisällä päivästä toiseen, huomaat varmasti stressitasosi pienentyvän ja onnellisuutesi kohoavan.
Mielenrauha ja rentous ovat mielestäni asioita, jotka ovat ehdottomasti pienen breikin arvoisia. Toisinsanoen Sinä olet sen arvoinen. <3

 

Ulkoilu: Raikas ilma tekee kaikille hyvää. Se virkistää olotilasi sekunneissa ja antaa sinulle tarvitsemasi tauon sisätiloissa olon jälkeen. Kun töiden lomassa reippailet hetken ulkona, tai käyt hengittelemässä syvään, puhdasta ilmaa, voit huomata heti olotilasi muuttuneen.  

Ulkoilma saa ajatuksesi ja hengityksesi virtaamaan sujuvammin. Rentoutu, hengitä, nauti, vastaanota. Metsällä on todistetusti rentouttavia vaikutuksia. Miksi et ottaisi uudeksitavaksesi jokapäiväistä kävelyä metsässä, pururadalla tms.?

 

Työmatkat: Millä ikinä liikutkin työpaikallesi, julkisilla, polkupyörällä, kävellen tai autollasi, on tämä oivallinen tilaisuus olla hetki itseksesi ja keskittyä elämäsi tärkeimpään ihmiseen. On turha murehtia asioita, joihin et voi vaikuttaa tai yrittää jo tehdä työpaikalla odottavia askareitasi.

Jos esimerkiksi joudut ajaessasi töihin maximaaliseen ruuhkaan, ollessasi jo muutenkin myöhässä, ei asian ajatteleminen ja manaaminen ainakaan auta asiaa. Jos alat kiroamaan muita autoilijoita, joiden täytyy olla juuri samana päivänä liikenteessä, juuri siihen aikaan kun sinun pitäisi olla jo töissä, ei se ainakaan olotilaasi paranna tai vauhtiasi nopeuta.

Kiire jonnekin muualle kuin nykyiseen tilanteeseen saa vain stressihormoonisi nousemaan ja olosi pahenemaan.

Yritä miettiä hyviä asioita, joita koet. Radiosta tulee hyvä kappale tai aurinko paistaa ikkunan läpi kivasti. Olet kuitenkin hereillä, voisit olla vielä enemmänkin myöhässä. Et ehkä kerennyt syömään kunnollista aamupalaa, mutta nappasit kuitenkin kahvin mukaasi. Eikö ole ihanaa, kun voit ruuhkassa siemailla lämmintä, tuoksuvaa kahviasi, ennemmin kuin olla ilman ja jo tekemässä niitä tylsiä paperitöitä, joita muutenkin olet vältellyt koko viikon…? 😉

Joku saattoi myös törppöilä ja ajoi nyt eteesi. Kerkesit juuri hidastaa. Eikö tämä kuitenkin ole kiittämisen arvoinen paikka siitä, ettet ajanut kolaria? Että olit skarppina ja vältit näinollen onnettomuuden. Wuhuu, You are alive!! Auto on kunnossa ja kahvitkin pysyi kupissa, noin, eteenpäin.

Kun ymmärtää, ettei ole elämässään olosuhteidensa orja, vaan niiden luoja ja että ainut asia mihin voimme vaikuttaa on mielentilamme, elämä helpottuu huomattavasti.

Ennen töitä on myös hyvä aloittaa hiljentymisellä.Kun aloitat hiljentymisellä, voit kohdata helpommin päivän haasteet. Välibreikki auttaa jaksamaan myös ja saatat tuntea, kuin olisit ottanut kunnon unet.

Kotimatkallakin on hyvä tyhjentää pää työasioista, jotta voit keskittyä vapaa-aikaasi, itseesi, perheeseesi ja siihen, että nautit heidän kanssaan vietetystä ajasta, etkä jatka työasioiden vellomista samaan aikaan kun leikit ja vietät laatuaikaa rakkaittesi kanssa.

 

Syöminen ja ruuanlaitto: Meidän pitää syödä hyvin, jotta voimme hyvin. Paastotessa hyvin huomaa, kuinka kauan aikaa, sitä käyttääkään ruuanvalmistuksen eri vaiheisiin, reseptien mietintään ja toteuttamiseen, kaupassa käyntiin, sekä siivoukseen ja tiskaukseen. Niihin menee päivittäin monta tuntia. Paastotessa etenkin kaikki se tuntuu joskus silkalta hulluudelta.

Mitä jos aloittaisit tekemään ruuanvalmistuksesta ja syömisestä henkilökohtaisen, kauniin ja hiljaisen rituaalisi? Hiljentyisit kaupassa, tai jo ennen sinne menoa miettimään, mitä sinä oikeasti haluat edes syödä tänään ja tulevina päivinä.

Itse menen tunteen mukana elämässäni. Niin teen siis myös ruokakaupassa. Maistelen jo mielessäni tulevaa ruokaani, Ihailen kasvis hyllyn värikästä tarjontaa ja katselen kiireisiä ihmisiä koreineen ja lapsineen, välillä miettien kuinka paljon ihminen kestääkään painetta ympärillään….

Kun kokkaan, mielestäni on ihanaa katsella tuoreiden raaka aineiden koostumusta ja väriä, haistella niiden tuoksua ja nauttia siitä ajatuksesta, että tekemäni ruoka rakastaa minua ja tekee minulle hyvää.

Kun leikkaan vihanneksia, keskityn täysin työskentelyyni, enkä mieti päiväni murheita. Kun syön, pysähdyn ketkeksi mielessäni ja kiitän ruuastani.  Annan sille sen ansaitsemaansa arvostusta ja mietin miten se on päätynyt lautaselleni… Pitäähän se minut elossa, iloisena ja terveenä.

Siitä jos jostain, on mielestäni syytä olla kiitollinen. <3 Kun arvostat syömääsi ruokaa, se tekee sinulle huomattavasti paremman olon, kuin jos suhtaudut ruokaasi negatiivisesti.

Ruoka toimii solujemme rakennuspalikoinamme, silti siitä on monille tullut itsestäänselvää, eikä moni ajattele sen enempää, millä itseään ruokkii.

Nykyisin kauppareissuni on nopea, sillä olen huomannut vain muutaman hyllyn sisältävän haluamani ja tarvitsemiani asioita. Ruokaillessani taas pyrin pysähtymään ja nauttimaan hetkestä. En myöskään juo ruokailun aikana, jotta pureskelen ruokani enemmän ja annan syljen auttaa luonnollisella tavalla ruuan kulkeutumista alas.

 

Hampaidenharjaus Useimmat meistä pesevät hampaansa kaksi kertaa päivässä. Vietän tämän puhdistautumisrituaalini mielummin meditatiivisena hetkenä ja nautin tulevasta puhtaudesta. Älä toimi kuin alitajuntaisena suorittajana.  Kuinka kauniita elämän pienet asiat ovatkaan.

 

Peseytyminen: Käymme suihkussa melkein päivittäin. Mieti kuinka pahalta haisisit, jos esimerkiksi jättäisit käymättä pesulla parin viikon ajan… Meistä moni unohtaa tai jättää tietoisesti meditoinnin väliin viikoiksi, kuukausiksi, jopa elämän mittaiseksi ajaksi.

Jopa lähes ensimmäisten asioiden joukossa kiireisenä päivänä, vaikka silloin sen erityisesti, pitäisi olla ta daa listalla, mieluiten ensimmäisenä asiana aamullasi, jotta voit aloittaa kiireisen päiväsi järjestäytyneenä ja tietoisena olotilastastasi, rentoutuneena ja hyvin levänneenä.

Kun siis menet suihkuun, kun peset ja virkistät itseäsi, on hyvä antaa mielen levätä ja rentoutua, sekä tunnustella vettä, sen rakennetta, ja sen tuomia iloja. Pehmeä, puhdas vesi hoitaa ihoasi, ja vie kaikki murheesi samalla viemäriin.

Mekin koostumme suurimmaksi osaksi vedestä. Olemme kuin meri, jossa miljardit solumme elävät. Usein minusta tuntuu että ihminen käyttäytyykin kuin meri… Se voi raivota ja tuhota, mutta on myös niin kaunis, tyyni, kirkas ja rakastavainen.

Puhdas lämmin vesi ei ole itsestäänselvyys, se on etuoikeus. Kun olet suihkussa, mieti kuinka lämmin vesi puhdistaa sinut jokaisella kuvittelemallasi tavalla. Näe kuinka se virtaa chakrojesi, eli energiakeskustesi läpi, auttaa niitä pyörimään tasaisemmin, vieden niistä turhia tunnelukkoja. Elämä on juuri sitä, mitä kuvittelemme, joten voit halutessasi myös pestä mielesi… 😉

 

Sauna: Perinteisesti sauna kuuluu suomalaisuuteen, niinkuin susi Suomen metsiin ja sisu mieheen. Sauna rentouttaa mukavasti joka tavoin. Se poistaa henkistä ja fyysistä kuonaa ja lämmittää niin ihanasti sekä kirpeän pakkaspäivän päätteeksi, aivan niinkuin kivana kesäaamunakin… Sauna ainakin minulle on hiljentymisen, rentoutumisen ja totuudellisuuden aikaansaava paikka. Se on ollut elämässäni yhtä tiukasti sidoksissa lapsesta saakka, niinkuin luonto ja eläimetkin. Rakastan Saunaa niin paljon. Olen saanut siellä paljon ajatuksia, oivalluksia, ratkaisuja, sekä uusia alkuja. Pysähdy, hengitä ja nauti. <3

 

Kohtaamiset ja Läheisyys: Läheisyys on kaunis ja luonnollinen asia jokaiselle ihmiselle. Lapselle on elintärkeää tulla hoivatuksi ja tuntea olonsa turvalliseksi ja itsensä rakastetuksi.

Sama tarve kokea rakkautta, hyväksyntää ja läheisyyttä säilyy meillä läpi elämämme.

Kun siis katsot tai kosketat kohtaamiasi ihmisiä, miksi et olisi hieman hitaampi, oikeasti läsnä, menisi tunteen mukana tai halauksien aikana hengittelisi hetkeä heidän kanssaan yhdessä?

Jokainen tietää kuinka voimaannuttavaa on saada läheisyyttä, halauksia ja lohdutusta esimerkiksi rakkaalta ystävältään elämän kriisien keskellä. Se tuntuu yhtä hyvältä myös onnellisina hetkinä. Maailma mielestäni kaipaa enemmän välittämistä, aitoutta ja rakkautta.

Tänäpäivänä ihmiset ovat usein kovin kiireisiä, eivätkä hoida itseään ja muita tarpeeksi.

Tuntuu, että meitä halutaan määräillä pelon kautta, emmekä usein anna asioille tai uusille ihmisille mahdollisuutta astua elämäämme. Yhä harvemmaksi käyvät myös aidot jokapäiväiset kohtaamiset tuntemattomien kanssa.

Ne voivat olla kuitenkin uskomattomia, aivan kuin toisesta maailmasta.

Oletko koskaan tuntenut tulleesi täysin ymmärretyksi ilman yhteistä kieltä tai totaalisen väärinymmärretyksi omalla äidinkielelläsi, suomalaisten kesken? varmastikin..

Minä ainakin olen.

Se on mielestäni huvittavaa, vaikkakin joskus rasittavaa, ja todistaa taas kerran sen, kuinka universaali kieli, energia, puhuu usein sanoja voimakkaammin. Tätä samaa kieltä puhuvat myös lapset ja eläimet, omallatavallaan kasvitkin.

Kaikki ympärillämme koostuu energiasta ja oma energiamme kehomme kieli paljastaa olemuksestamme enemmän kuin moni arvaakaan.

 

Rakkaudessa on tosin myös se hyvä puoli, että toista voi rakastaa myös etäältä. Aina ei kosketus ole tarpeen, mahdollista, tai edes suotavaa… Kun olet rakkaidesi kanssa läsnä heidät kohdatessaan, jää mieleesi ja olemukseesi iloinen olo kohtaamisestanne, jota voit onnella muistella, etkä turhaan ikävöi heitä.  

 

Seksi: Seksi on kauneimmillaan kuin tanssia kahden toisiaan arvostavan ja syvästi rakastavan sielun välillä ja näiden yhtymistä rakkauteen. Seksin aikana on myös mahdollista todella kohdata itsensä ja toinen. Se voi olla myös uuden ihmeen aluillepano, niin sanoakseni…  

Meillä on elämässämme vain yksi hetki ja se on nyt. Miksi olla muualla?  On ihanaa kun voi vain olla läsnä, olla suova, olla rakastava ja kauneutta luova.

Uskon, että vartalomme on tehty nautinnoksemme, kokeakseamme elämä kaikilla aisteillamme.

 

Siivoaminen: Moni meistä ei niin rakasta siivoamista, vaikka sen jälkeen on aina ihana lepäillä puhtaassa kodissa. Parasta jos sinulla on turvallinen ja kaunis koti, jossa sinun on hyvä olla.

 

On mielestäni hölmöä pitää hyviä asioita elämässään itsestäänselvyytenä. Kun pidät huolta ympäristöstäsi jossa elät, hoidat samalla itseäsi. Kun teet siivoamisesta meditatiivisen harjoituksen ja katsot sitä hieman eri silmin, voit huomata hyvän olon lisääntyvän, sen entisen, ei-niin-mukavan-asian myötä. Tee asiat rakkaudella ja keskity vallitsevaan hetkeen. Kuinka puhtaus saakin mielen paremmalle tuulelle, saippuakuplat kimmeltävät auringon säteiden kanssa ja on enemmän tilaa, sekä järjestystä ympärillä. Mahtava meno loppujenlopuksi kuitenkin. 🙂

 

Nukkuunmeno: Kun käyn nukkumaan, on tietoinen mielen tyhjentäminen ollut minulle aina paras unilääke. Muistan tehneeni sitä jo lapsena, kun olin kipeä, eivätkä painajaiset tuntuneet loppuvan. Tunsin kauheaa kipua kropassani, aivan kuin seinät haluaisivat imeä minut sisäänsä, mörköjen tanssiessa huoneessani. Muistan hokeneeni itselleni: älä ajattele, älä ajattele, se ei ole totta…

Nukun joka yö hyvin tai erinomaisesti. Kiitos siitä. <3  

 

Kun teet rakas tamiasi asioita: Oli se sitten mitä tahansa, mistä nautit, ja minkä tekeminen ravitsee sieluasi, niin pyhitä se ihana hetki, juurikin sillä hetkellä kun teet niitä asioita. Anna itsesi luoda jotain kaunista ja hyvää tälle maailmalle ja nauti hetkistäsi itseksesi enemmän, olemalla läsnä ilman harhailevaa mieltä.

Kun nautit tekemisestäsi, ja teet rakastamiasi asioita, lähetät jatkuvasti positiivista värähtelyä ympäristöösi ja sitä kautta olet osaltasi luomassa parempaa maailmaa, keskittymällä täysin itseesi ja itsesi rakastamiseen.

Musiikin kuuntelu ja tanssi: Musiikin ja äänen parantavia ominaisuuksia on hyötykäytetty iät ja ajat. Historiassa Intiaanit, shamaanit ja muut luonnonlääketiedettä tuntevat henkilöt ovat käyttäneet ja käyttävät yhä, luontoa lääkkeenään ja musiikki kuuluu rituaaleihin tärkeänä osana. Kun pysähdyt kuuntelemaan hyvää musiikkia, minkä voit tuntea koko kehossasi, hoidat siis itseäsi äänen ja värähtelyjen kautta. Saatat ehkä huomata hillittömän halusi tanssia, laulaa, soittaa, hytkyä, yhtyä musiikkiin ja antaa sen liikuttaa koko komeuttasi. Tee se, se on mieltä kuplituttavaa ja ainakin minut vienyt uskomattomaan Natural Highin. 😉

 

Kun asiat eivät mene niinkuin suunnittelit: Elämä, sinä ja maailma muuttuvat kokoajan. Et ole kirjaimellisestikään sama ihminen kuin olit tunti sitten. Solut, ajatukset ja mielipiteesi muokkaantuvat jatkuvasti.

Elämä ei myöskään aina ole reilua. Helppoa sei ei ole koskaan ollutkaan, tai tule sitä ehkä olemaankaan. Tulee väärinkäsityksiä, erimielisyyksiä, eksyt, myöhästyt tai saat murskaavaa kritiikkiä joltain. Se ei tunnu mukavalta ja usein ihminen ottaa luonnollisen puolustuskannan.

Kun kuitenkin pysähdyt, hengität hetken ja otat välimatkaa tilanteeseen, tarkkailet reaktiotasi ja itseäsi realistisesti, huomaat oman ja toisen käyttäytymisen huomattavasti paremmin, sekä pystyt helpommin vastaamaan stressaavaan tilanteeseen sen vaatimalla, rauhoittavalla tavalla.  Puoliaan saa ja pitää pitää, mutta on turha menettää liiaksi hermojaan monien, loppujenlopuksi pienten vastoinkäymisten edessä.

Olen huomannut, että jos jokin suunnitelma muuttuu, se tarkoittaa jonkin toisen, paremmin minulle sopivan tai tarvitsevan asian tai suunnitelman  ilmaantumista. Kunhan en menetä hermojani liiaksi ja päästän asian ulos jollain muulla tavalla kuin raivostumalla. Esimerkiksi vihan, surun ja turhautumisen tunteet pyrin päästämään ulos aina joko tyhjälle huutamisella, liikkumalla, hengittämällä, itkemällä tai kirjoittamalla sen pois.  Huuto toimii minulle ainakin helpoiten ja nopeiten. 😉

 

Oikeastaan koko elämänhän tulisi olla meditaatiota. Olla tietoisena jokaisena hetkenään ja käyttäen ajatuksiaan vain uudenluomisen apuna. Sanonta “mieli on hyvä renki, mutta huono isäntä”, osuu mielestäni asian ytimeen.

Intialainen tietoisuuden opettaja,  J. Krishnamurti on sanonut että ihminen pyrkii elämään kahden maailman, itseluomansa todellisuuden ja luonnollisen totuuden välissä. ”Kohdatessaan tosiasiat sellaisenaan, mieli on hiljaa, passiivisen tietoisuuden tilassa. Sellaisessa tilassa mielen luomat ongelmat ratkeavat itsestään ja ihminen intuitiivisesti tietää, miten hänen tulee toimia.”

Siihen on ainakin minun mielestäni kannattavaa, jopa mukavaa pyrkiä…  Tähän loppuun haluaisin siteerata ihanaa ystävääni, jonka kanssa keskustelin aiheesta hyvä-elämä.

”Kun keskityt siihen että oma pesä on puhdas, kaikki muu hoituu paljon helpommin ” 😉 Tähän on helppo yhtyä, kun sen oikein oivaltaa, indeed.

Olen saanut omassa elämässäni aikaan hauskoja ja paskoja juttuja, jotka lähinnä hämmentävät, kasvattavat ja naurattavat. Elämä on hassua…

Ne hetket, kun olen pystynyt manifestoimaan elämääni juuri sillä hetkellä kaipaaniami asioita, ovat ne hetket olleet ne, jotka ovat lämmittäneet sydäntäni eniten, kun juuri olen sitä tarvinnut. Niiden ei ole tarvinnut olla isoja asioita. Elämä on iloa ja seikkailua täynnä, mielestäni on vain ollut helpottavaa hypätä elämän vietäväksi ja antaa virran johdattaa minut oikeaan aikaan, juuri oikeaan aikaan..

Jos en olisi meditoinut, en varmasti olisi ottanut monia elämäni suuria asioita niin kevyin mielin, tai kasvanut samalla tavalla kuin olen tehnyt… Elämä joskus satuttaa, mutta mielen voima ja sydämen rauha auttaa jaksamaan, kovimmissakin myrskyissä.

Mielestäni kenenkään matkaa ei voi verrata toisen kokemaan. Aivan niinkuin ei yksi sanakaan kuvaa mitään, ei toisen näkemä ja kokema totuuskaan voi koskaan vastata täysin kahden eri yksilön kesken… Keskity hetkeen ja ole ihana itsesi. Ansaitset rakkautta ja elämän parhautta jokaiseen päivääsi! 

Aurinkoa ja iloa! <3 

Namaste

 

Comments are closed.